Ontdek

Onze bieren

De Ter Dolen bieren worden met veel zorg en aandacht voor kwaliteit en ambacht gebrouwen. Sinds 2008 dragen Ter Dolen Blond, Donker, Tripel, Rouge en Wit als eerste Limburgse bieren het label “Erkend Belgisch Abdijbier”. De rest van ons assortiment bieren werd intussen aan dit lijstje toegevoegd.

Reserveer bezoek

image
Elke zaterdag, zondag en feestdag om 15 uur hebben we een rondleiding in de kasteelbrouwerij, waar u op een eerder ludieke wijze gedurende ongeveer 45 minuten wordt ingewijd in de geheimen van het brouwen en in de geschiedenis van ons kasteel De Dool.

Prijzen
  • 0 tot 11 jaar gratis
  • 12 tot 16 jaar €8,50 (rondleiding + consumptie naar keuze)
  • vanaf 16 jaar €15,00 (rondleiding + consumptie naar keuze + biergeschenk)
De rondleiding is steeds in het Nederlands. U zal een mail ontvangen ter bevestiging. Komt u in groep vanaf 10 personen, dan kan u de rondleiding ook aanvragen via het reservatieformulier. Een privé rondleiding is mogelijk in verschillende talen, mits aanvraag op voorhand.

In een privé gezelschap vanaf 10 personen kan er van oktober t.e.m. maart voor een rondleiding inclusief biertasting met pralines gekozen worden, dit komt op een meerprijs van €15 per persoon. We werken samen met een lokale chocolatier die je voorziet van drie pralines die perfect gepaard gaan met drie heerlijke Ter Dolen bieren.

Gelieve ons online reservatiesysteem te gebruiken om uw rondleiding te boeken. Voor meer informatie kan u mailen naar [email protected].
Eikendreef 21
3530 Houthalen-Helchteren
Reserveer bezoek
Vul aub eerst het aantal personen in.

PRODUCTEN IN DE KIJKER

Wil je graag thuis genieten van onze producten, wij brengen alles uit onze shop graag tot bij jou!

Ter Dolen met de fiets

Wij zitten ook op het fietsroutenetwerk

Tussen knooppunt 539 en 273