ONTDEK

ONZE BIEREN

De Ter Dolen bieren worden met veel zorg en aandacht voor kwaliteit en ambacht gebrouwen. Sinds 2008 dragen Ter Dolen Blond, Donker en Tripel als eerste Limburgse bieren het label “Erkend Belgisch Abdijbier”. Sinds enkele jaren zijn ook Ter Dolen Kriek, Armand en Winter aan dit lijstje toegevoegd !

Bezoek

image
Elke zaterdag, zondag en feestdag om 15u zijn er rondleidingen in de kasteelbrouwerij, waar u op een eerder ludieke wijze gedurende ongeveer 45 minuten wordt ingewijd in de geheimen van het brouwen en in de geschiedenis van ons kasteel De Dool. De prijs bedraagt 7 euro per persoon inclusief consumptie na de rondleiding.

Vanaf 1 januari 2020 zal de formule en prijs veranderen (0-11 jaar = gratis, 12-16 jaar = €7,5 rondleiding en consumptie, +16 = €12,5 rondleiding + consumptie + bierattentie)

De rondleiding is steeds in het Nederlands. U zal een mail ontvangen ter bevestiging. Komt u in groep (vanaf 15 personen), dan kan u de rondleiding ook aanvragen via het reservatieformulier. Een privérondleiding is mogelijk in verschillende talen, mits aanvraag op voorhand.
+32 11 606 999 Eikendreef 21
3530 Houthalen-Helchteren
RESERVEER BEZOEK
Vul aub eerst het aantal personen in.

EVENTS

Op deze eventpagina zullen we onze komende evenementen aankondingen. Leuke optredens, unieke fietstochten
en veel meer zal u hier kunnen terugvinden.

TER DOLEN MET DE FIETS

Wij zitten ook op het fietsroutenetwerk

Tussen knooppunt 539 en 273